Nyheter

Ny affärschef på Tyréns

Mikael Magnusson, Tyréns.

Mikael Magnusson har utsetts till affärschef för affärsområde Konstruktion & Installation Nord på Tyréns. Mikael kommer närmast från en roll som avdelningschef för Tyréns avdelning byggprojektering i Umeå.

Mikael Magnusson har en bred kunskap inom konstruktion med bland annat över 20 års erfarenhet av 3D-projektering åt stålentreprenörer. Mikael började sin anställning på Tyréns 2009 och har sedan 2014 varit avdelningschef för byggprojektering i Umeå.

– Med Mikaels gedigna erfarenhet, starka engagemang och förståelse för komplexa byggprojekt, har jag stort förtroende att vi kommer att stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef Konstruktion & Installation på Tyréns.

Som affärschef har Mikael det övergripande ansvaret för norra Sverige med avdelningar i Umeå, Luleå, Skellefteå och Sundsvall.

– Jag ser fram emot att utveckla affärsområdet där vi idag förutom en bred kompetens inom byggprojektering, installation och akustik även har spetskompetens inom akustik med lättbyggnadsteknik, renrumsteknik och prefabricerade lösningar inom stål-, trä- och betongindustrin. Jag ser ljust på framtiden för våra befintliga kundsamarbeten och att vi har god kapacitet för framtida uppdrag och affärer, säger Mikael Magnusson, i ett pressmeddelande.

Mikael Magnusson tillträdde sin nya roll som affärschef på Tyréns i Umeå den 1 november 2020.