Nyheter

Ny affärsområdeschef hos Åhlin & Ekeroth

Johan Sedin är nya chef för affärsområde Mark hos Åhlin & Ekeroth Byggnads AB. Foto: Åhlin & Ekeroth Byggnads AB

Sedan 1 mars är Johan Sedin ny chef för affärsområde Mark hos Åhlin & Ekeroth Byggnads AB.
Johan kommer närmast från en tjänst som Regional Key Account Manager på Tekniska Verken, en organisation han tillhört i drygt 20 år. Johan Sedin har under åren på Tekniska Verken innehaft ett antal ledande nyckelroller, bland annat som affärsområdeschef Infrateknik, fjärrvärmechef och teknisk chef.

Åhlin & Ekeroth, hemmahörande i Östgötaregionen, har vuxit stadigt sedan starten 1987.  I dag har företaget heltäckande verksamhet inom bygg, byggservice- och marksektorn.
Johan Sedin ser fram emot att få testa sina kunskaper och gedigna erfarenhet i ett nytt sammanhang.

– Det var dags för mig att vidga vyerna och jag kan inte tänka mig en bättre plats än Åhlin & Ekeroth. Vi delar åsikten om att kvalitet och laganda ska prioriteras, såväl i projekten som i det kollegiala samarbetet. Alla stabila byggen – såväl av relationer som hus – startar med en stabil och stadig grund. Det känns toppen att vara en del av det här gänget, säger Johan.

Åhlin & Ekeroths vd Göran Lundström är mycket nöjd med sin rekrytering.

– Johan har en ovanligt bred kunskap som vi kan dra stor nytta av. Vi tänker dessutom lika kring värderingar och ledarskapsfrågor. Hans erfarenhet från såväl försäljning som från konsult- och entreprenadsidan blir viktig för vår pågående satsning att utveckla verksamheten inom mark och anläggning.