Nyheter

Ny affärsutvecklingschef hos OBOS

Tobias Abrahamsson.

Tobias Abrahamsson blir ny affärsutvecklingschef hos OBOS Sverige.
Han har de senaste sex åren haft en befattning inom Skanska Sverige som affärsutvecklare.


OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare meddelar att OBOS Sverige tar ytterligare ett steg för att komma närmare sina kunder och etablerar en ny projektutvecklingsenhet för distrikt sydost. Som chef för det nya distriktet tillsätts Tobias Abrahamsson som närmast kommer från Skanska Sverige i rollen som affärsutvecklare.

Tobias har de senaste sex åren haft en befattning inom Skanska Sverige som affärsutvecklare med fokus på bostadsutveckling och hållbarhetsfrågor.  Där har han också haft en central roll i arbetet med att bygga upp projekt-utvecklingsverksamheten inom bostäder för sydöstra Sverige. Dessförinnan arbetade Tobias som projekt- och affärsutvecklare på OBOS Sveriges systerbolag Kärnhem.

Tobias kommer att rapportera till Operativ chef för OBOS Projekt-utvecklingsverksamhet David Carlsson och ingå i ledningsgruppen för projektutveckling samt i OBOS Sveriges hållbarhetsråd.

– Jag ser fram emot att delta i utvecklingen av OBOS satsning inom bostäder i Sverige och är glad att jag får fortsätta arbeta med hållbarhetsfrågor vilket jag brinner för. OBOS är ett av de ledande företagen i Sverige inom hållbar bostadsutveckling och dess fabrik i Vrigstad är ett föredöme för hur svenskt näringsliv bör jobba med integrationsfrågor för att skapa framgångsrika företag, säger Tobias Abrahamsson i ett pressmeddelande.

Tobias Abrahamsson tillträder som affärsutvecklingschef för OBOS Sverige den 13 mars.