Nyheter

Ny arbetschef hos Serneke

Karl Wetterlund.
Karl Wetterlund är ny arbetschef hos Serneke med uppdrag att leda byggkoncernens arbete och expansion i Varberg/Falkenbergsområdet.  

– Vi ska försöka nå ut till kunder och beställare och ta nya marknadsandelar i Varberg och Falkenberg. Jag går in i rollen med största ödmjukhet men med stort hjärta och engagemang, vilket jag hoppas ska smitta av sig till både kollegor och kunder, säger Karl Wetterlund i ett pressmeddelande.

Vad har du gjort innan du kom till Serneke?
– Jag kommer senast från Sweco Management i Halmstad som uppdrags- och projektledare. Innan detta har jag varit anställd på NCC Construction Sverige AB där jag också började min yrkesbana efter avslutade studier på Chalmers 2007. Först var jag anställd som trainee/arbetsledare för att 2008 ta steget till platschef.