Nyheter

Ny arbetschef i Svevia

Robert Nyhlén. Foto: Svevia

Robert Nyhlén har utsetts till ny arbetschef i Luleå inom division Drift.
Han tillträder sin nya tjänst i dag den 2 oktober, 2015.

– Jag är mycket glad över att Robert Nyhlén tar över ansvaret för arbetschefsområde Luleå och att vi samtidigt kan visa att det finns karriärmöjligheter i Svevia. Norrbotten är en strategiskt viktig marknad med stora möjligheter till expansion både inom drift men också inom anläggning med bland annat kommande flytt av Kiruna stad. Robert har lång erfarenhet av såväl Svevia som driftverksamhet och jag är övertygad om att han kommer att utveckla vår affär och marknad på ett bra sätt, säger Olle Öberg, chef division Drift, Svevia, i ett pressmeddelande.

Robert Nyhlén kom till Svevia 2007 som entreprenadingenjör. Dessförinnan jobbade han på Trafikverket som beställarombud.

– Det känns mycket spännande att ”på riktigt” få ta över ansvaret i Luleå. Jag har vid olika tillfällen under årens lopp varit tillförordnad arbetschef och känner mig därför redo att axla ansvaret fullt ut. Vi står inför en spännande höst där tre driftområden går ut på räkning från Trafikverket, säger Robert Nyhlén arbetschef Drift Luleå.