Ny HMS-chef för AF Gruppen

 
Ny HMS-chef för AF GruppenEva Johansson, ny HMS- och kvalitetschef i AF Gruppen Sverige. Eva Johansson har utsetts till HMS- och kvalitetschef för AF Gruppen Sverige. Hennes roll är att stödja och utveckla de sju dotterbolagens arbete inom hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet.

- AF Gruppen lockade mig för att det är en stark koncern, som ställer höga krav på säkerhetsarbetet, men samtidigt ger varje dotterbolag friheten att välja sitt eget sätt att nå målen. Min uppgift är att ge bolagen ett ännu effektivare stöd i de här viktiga frågorna, säger Eva Johansson, i ett pressmeddelande.

Eva Johansson har tidigare arbetat med miljöledning och verksamhetsutveckling på NCC. Hon kommer närmast från tjänsten som HMS- och kvalitetschef på AF Bygg Göteborg.

- Det är helt i AF Gruppens anda att rekrytera duktiga AF-medarbetare internt och låta dem ta nästa kliv i organisationen, säger Andreas Rydbo, vd för AF Gruppen Sverige. Jag är väldigt glad och nöjd med valet av Eva till ny HMS- och kvalitetschef i Sverige.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!