Karriär

Ny projektchef för Förbifart Stockholm

Camilla Magnusson projektchef för E4 Förbifart Stockholm
Camilla Magnusson tillträder tjänsten som projektchef för E4 Förbifart Stockholm i oktober. Foto: Privat

Camilla Magnusson blir ny projektchef för E4 Förbifart Stockholm. Hon tar över efter Johan Brantmark som slutade vid årsskiftet.

Camilla Magnusson har en lång karriär på NCC bakom sig, där hon började som trainee för 27 år sen. I dag arbetar hon som biträdande avdelningschef.

Hon beskriver sig själv som uthållig och att hon inte lämnar saker ogjorda. Siktet är alltid inställt på målet, men för att orka är det viktigt att dela upp arbetet i delmål.

– Det är mycket som händer nu i Förbifarten, det är ett nytt skede med installationer och det ska förberedas för alla överlämningar i takt med att projektet blir klart. Jag är van vid den här typen av uppdrag, men det här blir ur ett annat perspektiv. Jag tycker det ska bli jättespännande att se det från ett annat håll, säger hon.

Camilla Magnusson tillträder 10 oktober.

Letade efter en person som tar projektet i mål

Anders Selström, avdelningschef för Yttre tvärleden, där E4 Förbifart Stockholm och Tvärförbindelse Södertörn ingår, är mycket nöjd med rekryteringen.

– För E4 Förbifart Stockholm var min ambition att hitta ett ledarskap och en person som kan ta projektet i mål, och Camillas profil stämmer in på det vi behöver. Hon har en stor erfarenhet av förändringsarbete och har i hela sitt liv jobbat inom infrastruktur och anläggningsbyggande.