Nyheter

Ny projektchef på Stockholms studentbostäder

Björn Ribbhagen.

Björn Ribbhagen har anställts som ny projektchef på Stockholms studentbostäder. Björn har flera års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och har närmast arbetat som projektutvecklare på Veidekke.

Den 14 april börjar Björn Ribbhagen som ny projektchef på Stockholms studentbostäder. Han har många års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast ifrån rollen som projektutvecklare på Veidekke. Björn har även varit anställd på Svenska Bostäder som projektledare för en rad studentbostadsprojekt. 

Stockholms studentbostäder är den största förmedlaren av studentbostäder i Sverige. För att kunna ge plats åt fler studenter innefattar Stockholms studentbostäders utveckling bland annat det pågående projektet med 800 nya bostäder på Lappkärrsberget, vilket är ett steg närmare målet om att ha över 10 000 studentbostäder inom de närmaste åren. Vidare byggs även 166 studentbostäder i Björkhagen. 

–  Jag ser fram emot alla spännande projekt som Stockholms studentbostäder har. Det ska bli roligt att träffa alla nya kollegor och tillsammans påverka hur framtidens studentbostäder ska byggas, kommenterar Björn.