Nyheter

Ny regionchef för Swecos projektledare

Johan Hammarlund. Foto: Sweco

Den 25 april tillträder Johan Hammarlund som chef för Region Öst för Swecos projektledare. Johan kommer närmast från en tjänst som distriktschef på Skanska. 

Johan Hammarlund började sin karriär som bygg- och projektledare på Sweco och återvänder nu till företaget i en ny  tung roll.  

– Jag är mycket nöjd med den här rekryteringen. Vi hade ett stort antal sökande till tjänsten och Johans långa och breda erfarenhet av ledande befattningar inom vår bransch passar mycket bra. Han har också gedigen erfarenhet av att leda stora projekt liksom ett intressant kontaktnät. Jag är övertygad om att Johan med sin erfarenhet tillsammans med sitt kompetenta team, kommer att bidra till både Swecos och våra kunders framgångar, säger Helena Hed, vd för Swecos projektledare, i ett pressmeddelande. 

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Sweco. Sweco är branschledande inom så många områden och att få vara en del av den enorma omställning som sker just nu inom både hållbarhet och digitalisering blir väldigt spännande. Det sker stora satsningar inom regionen just nu och jag har ett starkt team bakom mig så förutsättningarna för framgång är mycket goda, säger Johan Hammarlund.