Nyheter

Ny regionchef på JM

Elin Blixt utses till regionchef inom affärsenhet JM Bostad Stockholm i samband med att de tre tidigare regionerna utökas med en fjärde region.

JM tar ytterligare steg i utvecklingen av sin verksamhet inom affärsenhet JM Bostad Stockholm. Därför utökas nu affärsenhetens befintliga tre regioner med en fjärde och Elin Blixt tillträder som regionchef.

JM Bostad Stockholm har vuxit mycket de senaste åren och har idag 3 837 bostäder i pågående produktion vilket är mer än 50% fler än för några år sedan. En fjärde region skapar möjlighet för en fortsatt utveckling av verksamheten och är också en förutsättning för ett fortsatt närvarande och engagerat ledarskap. 

De tre tidigare regionerna utökas därför nu med en fjärde region, Region Stockholm Öst som Erik Ragnerstam blir regionchef över. Erik kommer närmast från en tjänst som regionchef för Region Stockholm Syd, som Elin Blixt tar över.

Elin Blixt har en lång erfarenhet på JM, och kommer närmast från en tjänst som projektledare inom affärsenhet JM Bostad Stockholm.

Förändringen gäller från och med 1 januari 2018 och innebär ingen övertalighet hos befintlig personal.