Nyheter

Ny regionchef på Strabag

Cecilia Pettersson, regionchef Strabag.

Strabag har delat upp sin verksamhet i två affärsområden, Building Construction och Civil Engineering.
Cecilia Petterson, tidigare avdelningschef på JM, är en av de nya regioncheferna.

Strabag Sverige tar ytterligare ett steg i koncernens tillväxtsstrategi i Skandinavien och har delat upp verksamheten i två affärsområden, Building Construction och Civil Engineering. Respektive affärsområde leds av regionchefer, två roller som nyrekryteras.

Cecilia Pettersson blir ny regionchef för Building Construction. Cecilia Pettersson kommer närmast från JM där hon arbetat som avdelningschef på Projektutveckling Region Öst och har dessförinnan en lång karriär inom NCC, senast i rollen som avdelningschef i Uppsala för NCC Boende.  

– Cecilia har stor erfarenhet från flera delar av vår bransch, och en gedigen förståelse för vår affär och kundrelationens betydelse. Jag tror att Cecilia blir en bra chef för regionen och ett bra tillskott till Strabag Sveriges ledningsgrupp, säger Niclas Melander vd Strabag Sverige AB, i ett pressmeddelande. 

– Det ska bli spännande och roligt att bli en del av den internationella Strabag- koncernen där teknisk innovation och hållbarhet är centrala frågor, säger Cecilia Pettersson.

Cecilia tillträdde sin nya tjänst den 9 januari 2017.