Nyheter

Ny sektionschef på WSP

Anne Swartling, sektionschef WSP Miljömanagement. Foto: WSP

Anne Swartling har rekryterats som ny sektionschef för WSP Miljömanagement.
Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap kopplat till miljö- och hållbarhetsfrågor och kommer närmast från RSM&CO där hon arbetat som affärsområdeschef.

Anne har i grunden en civilingenjörsexamen från KTH inom kemiteknik med inriktning miljöskyddteknik och biokemi. Anne har under sina drygt 10 år på RSM&CO haft flera olika roller som konsult, gruppchef och nu senast som affärsområdeschef.
På WSP kommer Anne ansvara för Miljömanagements samtliga kontor runt om i Sverige, med placering på WSP:s huvudkontor i Stockholm. Hon tillträder sin nya tjänst den 4 december.

– WSP lockade då här finns både det gedigna kunnandet och samtidigt många olika ben att stå på inom flera discipliner. Tillsammans ger det en heltäckande lösning till kunden. WSP är välkänt och har gott renommé vilket i sin tur öppnar dörrar. Jag gillar också det internationella perspektivet, att WSP finns över hela världen, och är inne i en spännande fas med stadig tillväxt, säger Anne Swartling i ett pressmeddelande. 

Det händer mycket inom miljöområdet nu. Bland annat pågår en övergång till nya standarder för verksamhetsstyrning inom miljö och kvalitet som omfattar en stor del av svenskt näringsliv. Nästa år kommer även arbetsmiljö att införas som ISO-standard för första gången.

– Inom hela samhällsbyggandet ställs det allt högre krav på hållbara lösningar. Därför gäller det att ligga steget före kunderna i utvecklingen så att vi hela tiden är attraktiva som partner.