Nyheter

Ny vd för Borätt och Seniorgården

Maria Börtemark.
Maria Börtemark, idag VD för Strategisk Arkitektur, blir ny VD för AB Borätt och Seniorgården AB inom JM-koncernen. 
Maria har erfarenhet från olika ledande roller inom fastighets- och bostadsutveckling med tyngdpunkt på att driva affär, värdeskapande i tidiga skeden och konceptutveckling för att stärka platser och stadsdelar. Maria är utbildad Civ.ing Lantmäteri, KTH.

– Jag är glad över förtroendet att tillsammans med medarbetare och styrelsen för AB Borätt och Seniorgården AB ta nästa steg i att utveckla redan starka varumärken inom bostadsutveckling, säger Maria Börtemark, i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada att Maria börjar som VD för AB Seniorgården och Borätt AB. Med Marias långa och breda erfarenhet finns mycket goda förutsättningar för att bygga vidare på de framgångsrika varumärkena Seniorgården och Borätt säger Lars-Olof Höglund ordförande Seniorgården AB och AB Borätt.

Maria Börtemark tillträder senast 15 oktober 2018 och efterträder nuvarande VD Birgitta Seeman som därmed lämnar rollen som VD efter många synnerligen framgångsrika år men arbetar kvar inom Seniorgården/Borätt fram till pensionen i maj 2019.