Ny VD för Kaper Norden AB

 
Ny VD för Kaper Norden ABGustav Hagberg.

 Gustav Hagberg är sedan den 1 september ny vd och delägare i Kaper Norden AB.  Han efterträder Johan Bergström, vd sedan 2016, som stannar kvar i företaget som delägare.

Gustav Hagberg anställdes i företaget (då Alustep System AB) som projektsäljare redan 2012 och har sedan hösten 2018 även varit vice vd.

Avgående Johan Bergström, vd sedan 2016, stannar kvar i företaget som aktiv delägare med ansvar för ekonomi, affärsutveckling samt dotterbolagskontakter.

Kaper Norden AB verkar på den svenska marknaden för byggplatsutrustning, där de dominerande aktörerna traditionellt hyr ut utrustningen per byggdag. Kapers idé är att istället låta byggprojektets förutsättningar guida parterna fram till den för projektet bästa mixen av upplåtelseformer för utrustningen, där uthyrning och hyrköp kan vara alternativ till traditionella inköp.

– Jag ser fram emot mina två huvuduppgifter, att ta Kaper till nästa nivå i alla avseenden, och att bevisa för ett allt större antal av Sveriges byggföretag att Kaper verkligen gör skillnad. Att vår medverkan i byggprojekten sänker kostnaderna för all väsentlig byggutrustning, inklusive kranar, hissar, el och bodar, säger Gustav Hagberg, i ett pressmeddelande.

Läs Byggvärlden nr 6
Läs Byggvärlden nr 6!
Klicka här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!