Nyheter

Ny vd för Tornstadens byggverksamhet

Staffan Waldenstam, ny vd för Byggnads AB Tornstaden. Bild: Tornstaden

Staffan Waldenström efterträder Erik Olofsson och blir ny vd för Byggnads AB Tornstaden.

Staffan Waldenstam har arbetat inom bolaget i 14 år i flera olika roller, senast som vice vd och regionchef i Syd.

– Jag är mycket glad över förtroendet och möjligheten att få leda organisationen framåt för att ytterligare stärka bolagets position i våra tre regioner. Det är väldigt inspirerande att arbeta vidare tillsammans med våra engagerade medarbetare och kunder för att fortsätta skapa välskötta projekt, säger han i ett pressmeddelande.

Byggnads AB Tornstaden, som är en del av Tornstadenskoncernen, utför totalentreprenader och har i dag 150 medarbetare i de tre storstadsregionerna. Bolaget omsätter cirka två miljarder kronor. Staffan Waldenstam efterträder Erik Olofsson som nu kommer att övergå till att arbeta med affärsutvecklingsfrågor på koncernnivå, för att ytterligare stärka koncernens affärskapacitet.

– Jag är övertygad om att byggbolaget under Staffans ledning kommer fortsätta sin positiva utveckling och vill samtidigt tacka Erik för hans bidrag till bolagets resa de senaste åren. Jag ser fram emot förmånen att få fortsätta arbeta tillsammans med både Staffan och Erik i Tornstadens framtida utveckling, säger koncernchef Jan Edlund.