Nyheter

Ny vd när Rotpartner växlar upp i Malmö

Claes Rudenholm.

Rotpartner är ett starkt värderingsstyrt företag med rötterna i Göteborg. Nu växlar man upp i syd och tillsätter Claes Rudenholm som ny vd på Malmökontoret. 


Rotpartner tillsätter Claes Rudenholm som ny vd på Malmökontoret.

– Vi vill expandera och bli väletablerade även på Malmömarknaden. Men vi vill göra det med rätt människor som klickar med våra värdegrunder. Och Claes har ett driv i sig, han gillar att göra affärer och det i kombination med att han är en ärlig och reflekterande person som ser till helheten, det passar in hos oss, säger John Kåwert, partner/marknadsansvarig på Rotpartner, i ett pressmeddelande.

Claes Rudenholm är utbildad civilingenjör inom väg och vatten och har under 20 års tid jobbat både som konsult, entreprenör och beställare. Nu senast som projektgruppledare på Sydvatten som producerar och distribuerar dricksvatten till nära en miljon skåningar.

– Jag tycker det är spännande hur städer växer fram och förändras. Och jag är van vid att det är många olika intressenter som ska vägas in och tas hänsyn till i den utvecklingsprocessen. Alltifrån kommuners utbyggnads- och detaljplaner, framtida järnvägar och vägar till hur enskilda fastighetsägare påverkas. Jag tilltalas av Rotpartners omsorg om människor och att fokus läggs på att ett projekt ska bli bra för alla inblandade, säger Claes Rudenholm.

Förra året sattes visionen att inom fem år fördubbla antalet anställda till 100 och samtidigt fördubbla omsättningen. Sedan augusti har tre nya medarbetare börjat på Malmökontoret och ytterligare en är på väg in. Under året kommer rekryteringen att fortsätta.

Claes Rudenholm började på Rotpartner den 8 april.