Nyheter

Ny vd och koncernchef på Projektengagemang

Per Hedebäck utses till ny VD och koncernchef på Projektengagemang. Han kommer senast från tjänsten som affärsområdeschef på Munters.

Arkitekt- och teknikkoncernen Projektengagemangs styrelse har utsett Per Hedebäck till ny VD och koncernchef. Per Hedebäck tillträder den 1 oktober och efterträder Per-Arne Gustavsson som grundade företaget 2006 och som nu önskar att gå i pension.

Per Hedebäck kommer senast från tjänsten som affärsområdeschef på Munters, en världsledande leverantör av lösningar för luftbehandling. Dessförinnan har han varit vice VD på Opcon och haft olika ledande positioner på Tradimus, Arkitektkopia och Enron samt även arbetat som ingenjör på WSP.

Per-Arne Gustavsson grundade Projektengagemang 2006. Företaget omsätter idag över en miljard kronor och har fler än tusen medarbetare. Per-Arne har nyligen fyllt 65 år och meddelade styrelsen att han önskar att gå i pension. Han kvarstår i bolaget till 30 juni 2018. Per-Arne Gustavsson fortsätter att vara bolagets största aktieägare.