Nyheter

Nya chefer på Assemblin

Anne Veiksaar och Mats Lundquist tar över som Varumärkes- och kommunikationschef respektive som tillförordnad CIO för Assemblin AB.

Anne Veiksaar, med en bakgrund som strategisk projektledare och byråledare på kommunikationsbyrå, tar nu över som ny övergripande Varumärkes- och Kommunikationschef för Assemblin i Norden.

– Efter en intensiv period där vi landat omprofileringen av Imtech till Assemblin har jag valt att lämna bolaget för en ny spännande roll. Anne Veiksaar och jag har jobbat tätt tillsammans med namnbytes- och omprofileringsprocessen sedan i februari i år. Med sin erfarenhet är hon ett värdefullt tillskott för organisationen i arbetet med att etablera och vidareutveckla positioneringen av varumärket Assemblin, säger Thomas Rebermark, Informations- och Kommunikationschef, i ett pressmeddelande. 

Thomas lämnar sin tjänst den 15 juni och fram till dess arbetar han och Anne parallellt.

Mats Lundquist har utsetts till tillförordnad CIO för Assemblin.
Han efterträder Ragnar Reuterstad i rollen och tillträder den 1 juni 2016.

– Efter en spännande period med namnbyte och övergång till ny IT-driftleverantör har jag valt att ta ett annat erbjudande. Jag är övertygad om att Assemblin har en mycket spännande resa framöver, säger Ragnar.

Mats kommer närmast från Nobia AB där han varit CIO och ansvarig för utvecklingen och implementationen av Nobias IT strategi.
Han har även utvecklat Nobias digitala plattform för 15 olika varumärken i Europa.

Mats har en lång och gedigen bakgrund med erfarenhet från liknande roller i flera branscher såväl internationellt som nationellt.

– Jag ser fram emot att ta arbetet med att vidareutveckla Assemblins centrala IT till att bli ett stöd för till en ännu mer processorienterad och effektiv kundleverans, men också så för att ITmiljön ska fungera och vara flexibel i bolagets fortsatta tillväxt och expansion på den nordiska marknaden, säger Mats.