Nyheter

Nya fastighetsutvecklare på NCC

NCC Property Development växlar upp med två nya medarbetare med fokus på stadsutveckling, att identifiera, förvärva och bygga morgondagens arbetsplatser och bidra till ett hållbart samhälle.

Anna Colby tillträdde i augusti som fastighetsutvecklare i region väst där hon nu arbetar med stadsutveckling i kombination med ansvar för NCCs logistikområde i Göteborgs Hamn. Anna är utbildad lantmäteriingenjör och kommer från Business Region Göteborg där hon representerade bolaget i stadens och regionens stadsutvecklingsprojekt. Anna har dessförinnan arbetat som, exploateringsingenjör för Göteborgs Stads fastighetskontor samt som asset manager på AB Volvo.

Christian Uddland tillträdde i juli som fastighetsutvecklare för region Stockholm där han fokuserar på tidiga skeden i affären genom att identifiera nya projekt och bidra till att genomföra dem. Christian är utbildad vid KTH med inriktning bygg- och fastighetsekonomi. Under sina sju år i branschen har han framför allt jobbat som rådgivare inom finansiering, riskhantering, investeringsanalyser och fastighetstransaktioner, nu senast hos Catella Corporate Finance. Christian har även varit ordförande i föreningen fastighetsekonomerna, FFE, och är en av medgrundarna till den årliga fastighetskonferensen i Åre.