Nyheter

Nya poster på Oljibe

Martin Falkenström och Torbjörn Sohlberg. Foto: Oljibe

Martin Falkenström är ny arbetschef (AC-grupp 3, större entreprenader), på Oljibe AB.
Samtidigt har Torbjörn Sohlberg utsetts till ny styrelseledamot.

Martin är civilingenjör från KTH och kommer närmast från In3prenör där han arbetade i 2 år i samma roll.
Före det jobbade han på NCC i åtta år, som bland annat projektchef, platschef och entreprenadingenjör.

– Det ska bli väldigt kul att få bli en del i bolagets fortsatta satsning och jobba vidare med de befintliga kunderna och samtidigt attrahera nya. Fokus kommer ligga på att i samverkan med kunden fortsätta leverera bra projekt med hög kvalitet. Där kommer jag kunna bidra med mina erfarenheter från flertalet både stora och små projekt i samverkan/partnering. Det som lockade mig till Oljibe var framförallt att det är ett mindre familjeföretag med lång historia och en fin sammanhållning. Oljibe har också ett strukturerat och beprövat arbetssätt som fungerar väldigt bra. De många återkommande kunderna är ett kvitto på detta, säger han i ett pressmeddelande. 

Torbjörn Sohlberg har utsetts till ny styrelseledamot i Oljibe AB.
Torbjörn är civilingenjör från KTH som arbetat cirka 20 år på Skanska i ledande befattningar, fem år som Regionchef Projektutveckling på Peab och två år som vVD på Sh-bygg.

Sedan sex år tillbaka driver Torbjörn egen konsultverksamhet med inriktning på bland annat samhällsbyggnad, projektutveckling och partnering/samverkansentreprenader.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta Torbjörn till vår styrelse som ny extern ledamot. Med sin gedigna branscherfarenhet så kommer Torbjörn tillföra värdefull kompetens och ge stöd för en fortsatt strategisk utveckling av bolaget, säger Oljibes styrelseordförande och huvudägare Erland Daregård.