Nyheter

Peab rekryterar ny arbetsmiljöchef från NCC

Cecilia Lundgren.
Cecilia Lundgren är ny arbetsmiljöchef för affärsområde Bygg och Anläggning inom Peab i Sverige. Hon kommer närmast från NCC och rollen som Head of Health and Safety Infrastructure.
– Jag är mycket glad över att Cecilia blir en del av Peab. Med Cecilias gedigna erfarenheter inom arbetsmiljö och hälsa fortsätter vi att vidareutveckla vårt viktiga arbete inom dessa områden. Just denna vecka har vi vår årliga fokusvecka gällande arbetsmiljö då vi uppmärksammar dessa frågor ännu mer. Vi ligger långt fram, men vi ska komma ännu längre, säger Stefan Danielsson, affärsområdeschef på Peab, i ett pressmeddelande.

Arbetsmiljö och hälsa är ett av de absolut viktigaste områdena inom Peab. Att medarbetare skadas på arbetsplatsen eller blir sjuka av jobbet är något som aldrig kan accepteras. Peab ska ha säkra och hälsosamma arbetsplatser med god säkerhetskultur. Cecilia kommer att leda den fortsatta utvecklingen inom arbetsmiljöområdet med stort fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete.

–  Jag ser fram emot att börja på Peab. Det ska bli spännande och utvecklande att lära känna organisationen och fortsätta det viktiga arbetet inom arbetsmiljöområdet. Det finns mycket inom Peab som attraherar mig, inte minst att säkerhetskulturen är i fokus, säger Cecilia Lundgren.

 Cecilia tillträder sin nya tjänst den 14 september.