Nyheter

Peab rekryterar ny regionchef

Anna Roos.

Anna Roos blir ny regionchef på Peab Fastighetsutveckling Öst (Stockholms län, Uppsala län och Gotland) och tar med det över ansvaret för kontorsutveckling, logistik samt genomförande av samhällsfastighetsprojekt i regionen.

Anna Roos kommer senast från Skanska där hon har arbetat med kommersiell utveckling och hyresrättsutveckling. Hon har även haft en ledande roll inom produktionsorganisationen. Fredrik Pettersson som har haft rollen tidigare, i sex år, går vidare i bolaget till en roll som strategisk affärsutvecklare.

– Vi ser potential att växa vår kommersiella verksamhet de kommande åren, med Anna som ny regionchef för fastighetsutvecklingen tillför vi viktig kompetens och skapar goda förutsättningar att lyckas, säger Peter Lindwall, Affärsenhetschef Öst Peab, i ett pressmeddelande.

– Uppdraget att växa Peabs kommersiella utveckling i Öst känns riktigt spännande och samtidigt utmanande. Peabs redan aktiva arbete med kommersiell utveckling och att man arbetar med en samlad projektutveckling för bostäder och kommersiella projekt skapar goda möjligheter att lyckas, då flertalet större projekt på marknaden har inslag av båda delar, säger Anna Roos, Regionchef Fastighetsutveckling Öst Peab.

Anna Roos har nyligen tillträtt tjänsten.