Karriär

Rejlers växlar upp hållbarhetsarbetet

Malin Ljung Eiborn blir ny hållbarhetschef på Rejlers
Malin Ljung Eiborn blir ny hållbarhetschef på Rejlers. Foto: Rejlers

Rejlers har utsett Malin Ljung Eiborn till en nyinrättad roll som hållbarhetschef.
– Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad, säger hon.

Malin Ljung Eiborn kommer närmast från rollen som hållbarhetschef för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) inom byrånätverket Weber Shandwick. Dessförinnan var Malin Ljung Eiborn hållbarhetsdirektör på industrijätten Billerud Korsnäs. Hon har även arbetat vid Utrikesdepartementet i Stockholm och Bryssel.

– Vi ska utveckla och tydliggöra Rejlers hållbarhetserbjudande än mer – växla upp. Jag är glad att Malin, med sin person och tunga bakgrund från både industri och strategikonsultverksamhet, kommer leda oss i detta viktiga arbete. Vi ska bli den självklara partnern till företag och samhällsaktörer som med teknik och innovation vill bidra till hållbar omställning, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef Rejlers.

– Det känns fantastiskt att få förena min industrierfarenhet med konsultkunnandet och leda arbetet med att utveckla det mest hållbara erbjudandet i teknikkonsultbranschen. Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad. Det ser jag fram emot, säger Malin Ljung Eiborn.  

Malin Ljung Eiborn tillträder sin nya roll den 1 december 2022.