Nyheter

Säljdriven affärsområdeschef Entreprenad till Are-koncernen!

Är du en affärs- och marknadsorienterad ledare som är duktig på att bygga relationer? Har du redan nu ett väletablerat affärsnätverk i Västsverige? Vill du bli en del av Ares tillväxtresa och forma företagets framtid för västra Sverige?

Då är rollen som affärsområdeschef Entreprenad hos Are rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan!

Om rollen som affärsområdeschef Entreprenad Västra Sverige
Are är ett finskt familjeföretag inom teknik- och installationsbranschen med totalt 3 500 anställda i Finland och Sverige som omsätter cirka 490 miljoner euro. I Are Sverige AB ingår Climat80 AB och Kungälvs Rörläggeri AB med totalt 700 anställda och en omsättning på ca 1,1 miljard SEK. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna, oavsett om projektet omfattar ett bostadshus, kontor, hotell, sjukhus eller en industrianläggning.

Som vår affärsområdeschef Entreprenad i västra Sverige kommer du bland annat att ansvara för att:

  • Axla ett helhetsansvar för strategiska områden inom sälj, marknad och kundvård.
  • Utveckla vårt marknadserbjudande och paketera våra lösningar till våra kunder.
  • Bygga upp och underhålla kundrelationer, bland annat genom närhet och tillgänglighet för våra befintliga kunder.
  • Med budgetansvar samordna och sälja in enskilda och multidisciplinära installationer inom entreprenadverksamheten.
  • Aktivt arbeta med uppsökande aktiviteter för att hitta nya kunder och installationsprojekt.

Du rapporterar till VD för Are Sverige och samverkar nära VD för Kungälvs Rörläggeri på vardaglig basis. Tjänsten är placerad i västra Sverige..

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som affärsområdeschef hos Are ser vi att du har minst tio års erfarenhet av sälj- och marknadsorienterade roller med erfarenhet av entreprenader och entreprenörsdrivna tjänster från bygg- och installationsbranschen. Du har en relevant akademisk utbildning (eller motsvarande) och kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift.

Din personlighet
Som person är du driven och resultatorienterad med ett affärsinriktat förhållningssätt och en god analytisk och strategisk förmåga. Du har också en mycket god social och relationsbyggande förmåga och är en god kommunikatör. Som ledare kan du entusiasmera och stötta både kollegor och samarbetspartners. Du är prestigelös, men har förmågan att ifrågasätta, ta plats och argumentera för din ståndpunkt

Vårt erbjudande
Vi ser till att våra medarbetare har marknadsmässiga villkor och investerar i våra medarbetares trivsel och kompetens. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll inom ett framgångsrikt och branschledande företag med entreprenörsanda.

Om företaget
Are är ett finskt familjeföretag med över 100 års erfarenhet av tekniska byggtjänster. Vi erbjuder lösningar och tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till renovering, underhåll och service med fastighetsförvaltning. Vi fokuserar på smart byggteknik för att säkerställa energieffektiva anläggningar för våra kunder och bekväma inomhusförhållanden för slutanvändarna – allt implementerat på ett kostnadseffektivt sätt.

Are har totalt 3 500 anställda i Finland och Sverige och omsätter cirka 490 miljoner euro. I Are Sverige AB ingår Kungälvs Rörläggeri AB och Climat80 AB. Vi är en del av Conficap-koncernen.

Kungälvs Rörläggeri utför alla typer av VS-installationer och har kontor i Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Kungälv, Malmö, Stenungsund och Stockholm. Med cirka 260 anställda är vi idag ett av Sveriges största VS-företag. Läs mer på kror.se

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner. Du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Are och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta
Pär Bönnestig på +46 (0)70-925 39 91.