Nyheter

Sandellsandberg förstärker med Rotstein Arkitekter

Sandellsandberg arkitekter förstärker och kompletterar sin verksamhet med Rotstein Arkitekter. Kunder och medarbetare följer med till Sandellsandberg och kundansvaret kommer att delas mellan Thomas Sandell och Anders Rotstein.

"Med Rotstein arkitekter tillför vi ytterligare gedigen och lång projekteringsvana med väl inarbetade rutiner för komplexa projekt", säger Thomas Sandell, i ett pressmeddelande. Rickard Rotstein tar plats i styrelsen och Anders Rotstein blir partner i sandellsandberg. Joakim Uebel förblir VD och Jenny Kåhre kontorschef.

"Med sandellsandbergs bredd, resurser och idéhöjd kan vi utveckla och ta oss an fler projekt inom stadsutveckling, bostäder och infrastruktur", säger Rickard Rotstein i pressmeddelandet.

Arkitektkontoret sandellsandberg grundades 1995 och har efter förstärkningen 35 medarbetare som utvecklar allt från urbana miljöer till möbler och produkter. Med kontor i Stockholm, Malmö, Oslo och Helsingfors jobbar kontoret integrerat över hela Norden tillsammans med systerbyrån och varumärkesexperterna på Grow.