Karriär

Sara Jarmakowski Svanbom ny affärschef på Tyréns

Leende kvinna i glasögon och mörk kavaj.
Sara Jarmakowski Svanbom har jobbat på Tyréns i många är och nu har hon tagit över rollen som affärschef på Konstruktion och installation i Syd och i Väst. Foto: Tyréns

Sara Jarmakowski Svanbom är Tyréns nya affärschef på Konstruktion och installation i Syd och i Väst från den 1 december 2023.

Sara Jarmakowski Svanbom är ansvarig för Konstruktion och installations verksamheter i Syd och i Väst från den 1 december 2023. Det omfattar brand och risk, konstruktion, el och akustik.

Sara har en gedigen erfarenhet från sina många år på Tyréns. Först som akustiker och senast i rollen som biträdande affärschef för Konstruktion och installation Syd.

– Det känns otroligt motiverande och som ett naturligt nästa steg. Det är en spännande utmaning att fånga upp och knyta samman hela vårt erbjudande. Men jag har å andra sidan redan en god bild av verksamheten vilket ger en kortare startsträcka. Mitt fokus kommer vara den förflyttning vi nu gör för att ta en mer drivande roll i den pågående klimatomställningen – inklusive social hållbarhet, nödvändiga förändringar som hela samhällsbyggnadsbranschen står inför. Det här är frågor jag brinner för och som varit den röda tråden genom mina tidigare uppdrag, säger Sara Jarmakowski Svanbom.

Divisionschefen för Konstruktion och installation Andreas Behm Fredin känner sig trygg i valet av ny affärschef.

– Saras har ett starkt driv och god kännedom om verksamheten. Detta tillsammans med hennes branscherfarenhet och starka ledarskapsförmåga är viktiga delar för att bygga vår fortsatta affär, säger Andreas Behm Fredin.