Nyheter

Serneke Bygg anställer ny regionchef i väst

Shahroz Sahba blir ny regionchef i Sernekes affärsområde Bygg.

Shahroz Sahba blir ny regionchef i Sernekes affärsområde Bygg. Han kommer närmast från jobbet som affärschef på NCC och får nu ansvara för Sernekes byggverksamhet i Västsverige.

– Vi ser en positiv utveckling av marknaden i region Väst med Göteborg i spetsen. Jag ser fram emot att tillsammans med nya kollegor kunna leverera de mål och resultat som förväntas av oss. En viktig anledning till att jag valt min nya arbetsgivare är Sernekes vision. Jag vill vara med på den resan och påverka vägen dit, säger Shahroz Sahba.

Shahroz har en 14 år lång karriär inom NCC bakom sig, de senaste sju åren som affärschef med plats i avdelningsledningen för NCC Building Väst. Innan dess var han också projektchef i cirka fem år. 

I sin nya regionchefsroll blir han ansvarig för resultat, måluppfyllelse och personal i Serneke Bygg region Väst, som rent geografisk omfattar Västra Götalandsregionen samt Jönköping.

– Det känns väldigt tillfredsställande att få in Shahroz i rollen som regionchef och även i ledningsgruppen för Serneke Bygg på riksplanet. Stort fokus kommer läggas på att bygga organisationen vidare samt utöka vår nuvarande kund- och projektbas i regionen, säger Daniel Åstenius, VD för Serneke Bygg.

Shahroz Sahba tillträder tjänsten som regionchef för Serneke Bygg Väst i mars 2019.