Serneke rekryterar arbetschef till nytt lokalkontor

 
Serneke rekryterar arbetschef till nytt lokalkontorAnders Johansson. Foto: Serneke  Serneke har rekryterat Anders Johansson som arbetschef till nya lokalkontoret i Norrköping. Han har tidigare erfarenhet från både NCC och Skanska. 
– Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders Johansson.

Anders Johansson har tjugo års erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och kommer senast från en roll som avdelningschef på NCC i Östergötland. Dessförinnan har han arbetat på Skanska och ansvarade bland annat för stora kommersiella projekt i Stockholm.

- Jag är väldigt glad att Anders har valt att börja hos oss. Rekryteringen är en viktig del i vår etablering i Östergötland. Anders har både kompetensen och nätverket i området och delar Sernekes värderingar, säger Fredrik Elmgren, regionchef på Serneke Bygg.

- Jag gillar drivet och engagemanget i företaget och att det finns en tydlig målbild. Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders.

- Vi startar hösten med att sätta igång vårt första projekt, att bygga det nya badhuset i Linköping. Mitt fokus just nu är att rekrytera nya medarbetare.

Anders  Johansson påbörjade sin anställning på Serneke under sommaren.

Läs Byggvärlden nr 6
Läs Byggvärlden nr 6!
Klicka här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!