Serneke rekryterar arbetschef till nytt lokalkontor

 
Serneke rekryterar arbetschef till nytt lokalkontorAnders Johansson. Foto: Serneke  Serneke har rekryterat Anders Johansson som arbetschef till nya lokalkontoret i Norrköping. Han har tidigare erfarenhet från både NCC och Skanska. 
– Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders Johansson.

Anders Johansson har tjugo års erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och kommer senast från en roll som avdelningschef på NCC i Östergötland. Dessförinnan har han arbetat på Skanska och ansvarade bland annat för stora kommersiella projekt i Stockholm.

- Jag är väldigt glad att Anders har valt att börja hos oss. Rekryteringen är en viktig del i vår etablering i Östergötland. Anders har både kompetensen och nätverket i området och delar Sernekes värderingar, säger Fredrik Elmgren, regionchef på Serneke Bygg.

- Jag gillar drivet och engagemanget i företaget och att det finns en tydlig målbild. Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders.

- Vi startar hösten med att sätta igång vårt första projekt, att bygga det nya badhuset i Linköping. Mitt fokus just nu är att rekrytera nya medarbetare.

Anders  Johansson påbörjade sin anställning på Serneke under sommaren.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 


 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!