Nyheter

Serneke rekryterar arbetschef till nytt lokalkontor

Anders Johansson. Foto: Serneke

 Serneke har rekryterat Anders Johansson som arbetschef till nya lokalkontoret i Norrköping. Han har tidigare erfarenhet från både NCC och Skanska. 

– Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders Johansson.

Anders Johansson har tjugo års erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och kommer senast från en roll som avdelningschef på NCC i Östergötland. Dessförinnan har han arbetat på Skanska och ansvarade bland annat för stora kommersiella projekt i Stockholm.

– Jag är väldigt glad att Anders har valt att börja hos oss. Rekryteringen är en viktig del i vår etablering i Östergötland. Anders har både kompetensen och nätverket i området och delar Sernekes värderingar, säger Fredrik Elmgren, regionchef på Serneke Bygg.

– Jag gillar drivet och engagemanget i företaget och att det finns en tydlig målbild. Att få vara med och bygga upp Serneke från grunden i Östergötland känns både spännande och utvecklande, säger Anders.

– Vi startar hösten med att sätta igång vårt första projekt, att bygga det nya badhuset i Linköping. Mitt fokus just nu är att rekrytera nya medarbetare.

Anders  Johansson påbörjade sin anställning på Serneke under sommaren.