Nyheter

”Ska se till att vi lever efter våra värderingar”

Per Centrell, ny compliance manager på Ramböll.

Ramböll Sverige ökar nu intensiteten i sitt compliancearbete, att följa upp och se till att alla i företaget lever efter företagets starka värderingar och etik. Per Centrell är företagets nya compliance manager.

– Att ansvara för compliance är en jättespännande utmaning och ett viktigt arbete. Det är genom det vi ser till att vi lever efter våra värderingar och fortsätter den historia våra grundare startade. Vi behöver diskutera våra etiska värderingar och tänka ett steg extra innan vi gör affärer, säger Per Centrell, i ett pressmeddelande.

Hans ambition är att vara synlig i verksamheten och att bidra till en ökad dialog med kunderna. 

– Vi behöver möta kunderna ännu tydligare och gå in i samarbeten med gemensam målbild. Det är också en viktig del av vår övergripande strategi – att tidigt träffa kund och prata om etik och moral, säger Per Centrell.

Per Centrell har varit i företaget i olika roller sedan 1998.

– Per har haft tjänster inom många olika roller på Ramböll och har god insyn och förståelse i verksamheten. Det känns tryggt att han nu tar ansvar för compliancearbetet. Med sina kunskaper om Rambölls olika delar är han rätt person att se till att det blir integrerat i hela verksamheten, säger Niklas Sörensen, vd.