Sofia Ljungdahl blir ny regionchef

 
Sofia Ljungdahl blir ny regionchefSofia Ljungdahl. Foto: Besqab Sofia Ljungdahl blir Besqabs nya regionchef i Uppsala. Hon har haft rollen som stabschef på Besqab sedan maj 2015 och suttit i koncernledningen sedan februari 2016, med ansvar för produktion, HR och IT. 

- Sofia tar med sig gedigen kompetens till Uppsalakontoret, ett värdefullt bidrag till det intensiva arbetet med att fortsätta utveckla regionen, säger Anette Frumerie, VD på Besqab, i ett pressmeddelande. Jag är glad att Sofia tackade ja till det här jobbet. Vi har arbetat ihop tidigare och jag känner väl till hennes kvalitéer.

- Det ska bli mycket inspirerande att få ta ansvaret för Uppsala där Besqab just nu har alla olika boendeformer i produktion; småhus, bostadsrättslägenheter, hyresrätter och vårdboende. Därutöver har vi en fantastiskt fin byggrättsportfölj i Uppsala som jag hoppas kunna bidra till att förverkliga genom min erfarenhet i bostadsbranschen, säger Sofia Ljungdahl.

Sofia tillträder som regionchef den 7 oktober. I samband med detta lämnar Albert Koistinen rollen som regionchef och övergår till tjänsten som Affärsutvecklare i Uppsala. Albert lämnar även i och med detta Besqabs koncernledning.

Sofia Ljungdahl har tidigare varit projektutvecklingschef vid Rikshem AB, VD för Peab Bostad AB samt har erfarenhet från ledande befattningar i JM-koncernen inom såväl byggverksamhet som projektutveckling och nu närmast fyra år som stabschef på Besqab.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!

 
 
 
 
 
-->