Nyheter

Stora Hållbarhetsdagen – en av årets viktigaste mötesplatser

Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det är här du uppdaterar dig om trender och affärsmöjligheter på hållbarhetsområdet. Säkra din plats i dag.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange ”4 för 3” i rutan Kampanjkod).
Själva seminariet efterföljs av ett stort branschmingel.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.

Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och omtyckta proffsmoderatorn Åsa Lindell.
Bland talarna märks: Biljana Pehrsson, vd, Nordr, Ylva Sarby Westman, vd, Neobo,

Anneli Jansson, vd, Humlegården, Linda Kjällén, hållbarhetschef, CBRE, Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan, Linda Schuur, hållbarhetschef, Intea, Anna Graaf, hållbarhetschef, White Arkitekter, Clas Boudrie, projektchef, Humlegården, Alexandra Stråberg, chefsekonom, Länsförsäkringar Bank och många fler.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partners är Afry, Sally R, Myrspoven, Fagerhult, KPMG och Codesign – läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även den allra första vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Har du inte nominerat din favorit ännu är det dags att göra det nu. Nomineringen hittar du här (stänger 23 april).

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.