Nyheter

Tar över som vd för Bengt Dahlgren Göteborg

Anna Nivala, ny vd för Bengt Dahlgren. Bild: Bengt Dahlgren

Anna Nivala lämnar vd-tjänsten på projektstyrningsbolaget Protek och blir i stället ny vd för Bengt Dahlgren i Göteborg. Hon tillträder tjänsten första januari 2022. 

– Det är kulturen och värderingarna som lockar mig med Bengt Dahlgren, jag vet att det är ett bra bolag som gör skillnad på så många plan. Ligger man inte långt framme inom miljö och hållbarhet har man snart vare sig kunder eller medarbetare. Bengt Dahlgren ligger väldigt långt framme inom dessa frågor och jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara med och driva detta som också är mina hjärtefrågor, säger Anna Nivala.

Enligt Petra Palmgren Lindwall, styrelseordförande i Bengt Dahlgren Göteborg, var det många som sökte vd-tjänsten på teknikkonsultföretaget i Göteborg. 

– Det pågår en massa fantastiska initiativ här på Bengt Dahlgren. Med Anna vid rodret hoppas vi få ytterligare utväxling på alla initiativ och det enorma driv som präglar alla medarbetare. Med Anna vill vi också visa att Bengt Dahlgren är en organisation som värdesätter ständig utveckling, förändring och modiga val. Anna är en härlig personlighet, vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut. Hon är nyfiken och vill lyssna in andra, egenskaper som hela varumärket Bengt Dahlgren präglas av. Jag är stolt och glad att det är just Anna som kommer till oss, säger hon.