Nyheter

Tornstaden hämtar regionchef från Serneke

Vd Staffan Waldenström och tillträdande regionchef Jon Blomberg. Foto: Byggnads AB Tornstaden.

Jon Blomberg blir ny regionchef för Byggnads AB Tornstaden region Väst. Han tillträder tjänsten 16 januari nästa år.

Jon kommer närmast från Serneke där han under sex år har arbetat med projektutveckling, senast i rollen som affärschef. Dessförinnan har han arbetat på Peab i flera olika roller samt varit försäljningschef på Kynningsrud Prefab.

– Jag har kommit i kontakt med Tornstaden flera gånger tidigare i mitt arbetsliv och fått ett mycket gott intryck från dessa möten. Att nu få bli en del av Tornstadens organisation känns väldigt bra och inspirerande. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till Tornstadens fortsatta utveckling framöver, säger Jon Blomberg.

Staffan Waldenström är vd på Byggnads AB Tornstaden.

– Jons engagemang och goda ledaregenskaper tillsammans med en gedigen och bred erfarenhet inom branschen kommer utan tvekan att bli en tillgång för vårt bolag. Hans affärsmässighet stämmer också väl överens med vårt arbetssätt och vår vision. Med denna rekrytering stärker vi vår organisation ytterligare och skapar förutsättningar för en fortsatt utveckling mot våra uppsatta mål, säger han.

Byggnads AB Tornstaden bedriver i dag byggverksamhet i de tre storstadsregionerna. Byggverksamheten är koncernens kärnverksamhet och står för en betydande del av omsättningen. Merparten av produktionen utgörs av bostäder på totalentreprenad.