Nyheter

Två nya arbetschefer på Serneke

Piero Sannicolò och Jonas Kivi har börjat på Serneke Bygg. Foto: Serneke

Serneke Bygg har rekryterat två nya arbetschefer inom samhällsfastigheter och kommersiella projekt, Piero Sannicolò och Jonas Kivi.
Båda har mångårig erfarenhet från byggbranschen och med flera stora genomförda projekt bakom sig.
Båda kommer närmast från Skanska.

Piero Sannicolò, arbetschef inom speciella projekt, kommer från Skanska där han har arbetat i trettio år inom entreprenad och projektutveckling. Den senaste rollen var projektdirektör för stora projekt inom både entreprenad och projektutveckling.

– Rekryteringen av Piero är en del av en strategisk satsning för att på riksnivå kunna kvalificera oss för nya projekttyper, exempelvis sjukhusprojekt. Piero har goda meriter från att ha arbetat med liknande stora projekt men också personligheten och inställningen som krävs för rollen, säger Daniel Åstenius, vd på Serneke Bygg, i ett pressmeddelande.

Jonas Kivi, ny arbetschef i Region Öst, har under nitton år jobbat i olika roller på Skanska och kommer senast från en roll som Project Director.

– Jag är väldigt glad över att Jonas har valt att börja hos oss. Nu förstärker vi vårt erbjudande inom kommersiella projekt i Stockholm med Jonas breda erfarenhet och kompetens. Han är också en erkänt duktig ledare, säger Fredrik Elmgren, regionchef på Serneke Bygg.

Piero och Jonas har redan påbörjat sina anställningar på Serneke och båda är placerade i Stockholm.