Tyréns affärområde Konstruktion rekryterar ny chef

 
Tyréns affärområde Konstruktion rekryterar ny chefPernilla Mollstedt. Tyréns har rekryterat Pernilla Mollstedt - ny affärschef för Tyréns affärsområde konstruktion i region mitt.  Hon kommer närmast från Vattenfall Värme i Uppsala, där hon haft en chefsroll med ansvar för ett 20-tal medarbetare.   

Som Affärschef kommer Pernilla Mollstedt ha det övergripande ansvaret för att de avdelningar som ingår i affärsområdet är rätt dimensionerade för den marknad de finns på och att avdelningarna når sina uppsatta mål. De berörda avdelningarna finns fördelade på Tyréns kontor i Örebro, Borlänge, Västerås, Gävle, Uppsala och Järvsö.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få bli en del av Tyréns, och framför allt av den här gruppen. Mitt hjärta bultar lite extra för bygg- och anläggningsarbeten och jag har en god och bred erfarenhet av detta från energibranschen. Denna tar jag med mig in i rollen tillsammans med en vilja att lära känna verksamheten. Mitt fokus kommer därför i början ligga på att ta del av alla medarbetares vardag och förstå vad som driver dem, säger Pernilla Mollestedt i ett pressmeddelande.

– Med sin breda erfarenhet av att leda olika projektgrupper mot gemensamma mål samt med ett genuint intresse av att utveckla och bygga bra relationer med kollegor och medarbetare i sitt chefs- och ledarskap så känns detta mycket bra, säger Magnus Holmberg, regionchef Tyréns region mitt.

Pernilla började sin anställning på Tyréns den 20 augusti.

Taggar

Tyréns

 
Läs Byggvärlden nr 6
Läs Byggvärlden nr 6!
Klicka här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!