Tyréns affärområde Konstruktion rekryterar ny chef

Tyréns affärområde Konstruktion rekryterar ny chef
Pernilla Mollstedt.

Tyréns har rekryterat Pernilla Mollstedt – ny affärschef för Tyréns affärsområde konstruktion i region mitt.  Hon kommer närmast från Vattenfall Värme i Uppsala, där hon haft en chefsroll med ansvar för ett 20-tal medarbetare.   

Som Affärschef kommer Pernilla Mollstedt ha det övergripande ansvaret för att de avdelningar som ingår i affärsområdet är rätt dimensionerade för den marknad de finns på och att avdelningarna når sina uppsatta mål. De berörda avdelningarna finns fördelade på Tyréns kontor i Örebro, Borlänge, Västerås, Gävle, Uppsala och Järvsö.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få bli en del av Tyréns, och framför allt av den här gruppen. Mitt hjärta bultar lite extra för bygg- och anläggningsarbeten och jag har en god och bred erfarenhet av detta från energibranschen. Denna tar jag med mig in i rollen tillsammans med en vilja att lära känna verksamheten. Mitt fokus kommer därför i början ligga på att ta del av alla medarbetares vardag och förstå vad som driver dem, säger Pernilla Mollestedt i ett pressmeddelande.

– Med sin breda erfarenhet av att leda olika projektgrupper mot gemensamma mål samt med ett genuint intresse av att utveckla och bygga bra relationer med kollegor och medarbetare i sitt chefs- och ledarskap så känns detta mycket bra, säger Magnus Holmberg, regionchef Tyréns region mitt.

Pernilla började sin anställning på Tyréns den 20 augusti.

Relaterade artiklar

Tyréns avskedar och polisanmäler en tidigare chef
Hemvändare blir ny projektchef för Tvärförbindelse Södertörn
Tyréns satsar i Linköping
Vill bli marknadsledande inom träbyggnad