Nyheter

Tyréns satsar i Linköping

Tyréns Linköping
Jimmy Wärn, avdelningschef konstruktion i Linköping. Foto: Tyréns

Linköpingsregionen är i en expansiv fas, och för att möta upp det ökade behovet satsar Tyréns genom att bygga upp en ny avdelning inom byggkonstruktion och rekrytera fyra nya konstruktörer.

– Det är väldigt spännande att Tyréns nu väljer att satsa på Linköping och de regionala satsningarna som görs. Även om vi redan tidigare har arbetat i området så får vi nu en stark lokal förankring som vi hoppas ska kunna gynna våra samarbeten på bästa sätt, säger Jimmy Wärn, avdelningschef Konstruktion i Linköping, i ett pressmeddelande.

Genom att etablera sig med en avdelning inom byggkonstruktion i Linköping kommer Tyréns få en förbättrad lokalkännedom och möjlighet att bredda sitt erbjudande mot både befintliga och nya samarbetspartners. Stor kraft läggs på att rekrytera kompetenta medarbetare för att bygga upp en trygg organisation, som är redo att bidra till samhällsbyggandet i området.

Fyra nya konstruktörer

– En av Tyréns största styrkor över hela landet är att vi är många kompetenser och discipliner som sitter samlade. Genom att vi nu även kan bidra med lokal kompetens inom byggkonstruktion kommer vi att ha möjlighet att bidra i båda egna och våra kollegors uppdrag på bästa sätt, kommenterar Jimmy Wärn.

Med fyra erfarna konstruktörer på väg in kommer Tyréns kunna bidra med regionala kompetenser inom allmänkonstruktion. Företaget har bred erfarenhet av såväl ombyggnad som nybyggnad inom både stål-, betong- och träbyggnad.