Nyheter

Utökar inom affärsutveckling

Erik Lemaitre och Stefan Jonsson förstärker SSM:s affärsutvecklingsteam. Foto: SSM.

SSM Holding AB har utökat sitt team inom affärsutveckling med Stefan Jonsson från Veidekke, samtidigt som Erik Lemaitre har utsetts till affärsutvecklingschef.

SSM Holding är en aktör inom bostadsutveckling och bostads-byggande i Stockholmsregionen. För att möta den starka efterfrågan som finns på SSMs bostäder stärker SSM upp bolagets förmåga till fortsatt expansion genom att utöka sitt team inom affärsutveckling.

Stefan Jonsson, som närmast kommer från Veidekke, har börjat som ny affärsutvecklare, samtidigt som Erik Lemaitre har utsetts till affärsutvecklingschef.

Erik Lemaitre är byggekonom från Ecole Saint Lambert i Paris och har en gedigen erfarenhet inom affärsutveckling och har jobbat inom SSM sedan 2013. Erik har tidigare jobbat som affärsutvecklare och projektledare inom NCC samt Nexity, som är Frankrikes främsta byggbolag.

Stefan Jonsson, civilingenjör från CTH, har tillträtt som affärsutvecklare och har en omfattande erfarenhet från affärsutveckling och projektledning från bland annat Veidekke och JM.