Utses till regionchef på Veidekke

Utses till regionchef på Veidekke
Per Wall. Foto: Linda Brambeck.

Per Wall blir ny regionchef på Veidekke.  Han kommer närmast från rollen som avdelningschef för Veidekke Bygg Kommersiellt Mälardalen. 

Per Wall anställdes i Veidekke 2012 som arbetschef.  Våren 2017  blev han kommersiell avdelningschef för Veidekke Bygg Stockholm.

Som regionchef får Per Wall ansvaret för region Veidekke Bygg Kommersiellt Mälardalens verksamhet. Fokus kommer läggas på att med lönsamhet expandera och utveckla marknadspositionen. Per kommer även att ingå i Veidekke Bygg Kommersiellts ledningsgrupp.

– Vi växer och ser stora möjligheter för affärsområdet Kommersiellt. Jag välkomnar därför Per som är väl förankrad i Veidekkes värderingar och involverande arbetssätt att tillsammans med medarbetarna leda arbetet med att fortsatt utveckla regionen, säger Anders Arfvén, affärsområdeschef Veidekke Bygg Kommersiellt, i ett pressmeddelande.

– Jag känner mig mycket hedrad över att ha fått förtroendet och ser fram emot att tillsammans med organisationen bidra till fortsatt tillväxt och lönsamhet, säger Per Wall

2016 var Per Wall en av finalisterna i Byggvärldens och Byggchefernas tävling årets Byggchef.
Per tillträdde sin tjänst som regionchef den 3 september.

Relaterade artiklar

Ny chef för Veidekkes tunnelverksamhet
”Min tro är att regeringen kommer att söka lösningar efter nya stigar”
Så ska Veidekke nå nettonoll-utsläpp
Sämre resultat för Veidekke