Nyheter

Veidekke Eiendom rekryterar marknadsområdeschef från NCC

Louise Palm tillträder den nya tjänsten som marknadsområdeschef i november. Foto: Veidekke

Louise Palm är ny chef för marknadsområde Syd inom Veidekke Eiendom.
Hon kommer närmast från NCC, där hon varit affärschef.


– Vi hälsar Louise välkommen till ett bolag i förändring. Louise, med sin breda bakgrund, kommer att vara en mycket bra förstärkning för oss inom de utmaningar vi har i det nya bolagets arbetssätt, säger Leif Danielsson, chef för affärsenhet Riks.

Veidekke Eiendom, som är en av landets största bostadsutvecklare, har en uttalad strategi om att växa. Ett viktigt tillväxtområde är Skåne, där målet är att erövra nya marknadsandelar i såväl Malmö som Lund och Helsingborg kommande år.

Louise Palm har gedigen erfarenhet och har bland annat arbetat med stadsutveckling inom Malmö Stad, med särskilt ansvar för utveckling och framdrift av Hyllie – ett av Malmös stora utvecklingsområden. Hon har även arbetat med bostadsutveckling, och har de senaste fem åren varit projektutvecklingsansvarig och sedan affärsutvecklingschef med plats i ledningsgruppen inom NCC.

– Det här jobbet känns lite som att hitta hem, det innehåller ju flera av de olika delar jag arbetat med tidigare i min karriär och jag ser fram emot att få ta ett helhetsansvar i ett spännande företag, säger hon.

Hon tillträder den nya tjänsten 8 november.

Från 1 september delas Veidekke Eiendom i Sverige och Norge från Veidekke-koncernen, då ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS tar över samtliga aktier i Veidekke Eiendom Sverige och Norge.