Nyheter

Vinnare i fastighetsbranschen

Publikationen Fastighetsförvaltaren och mötesplatsen Fastighetsförvaltning har utsett ”2012 Års fastighetsägare” och ”2012 Års Fastighetsförvaltning. Priset tillfaller den som inom respektive kategori genomfört, alternativt medverkat till 2012 års bästa förvaltning utifrån kriterier såsom miljlö, hållbarhet, drift, säkerhet, boende och ekonomi.

Priset kan även gå till en god idé och där det finns med en plan på hur målet ska uppnås.

Priset som 2012 års fastighetsägare går till Hyresbostäder i Norrköping AB, Stefan Källman, Energi- och miljöchef, med motiveringen:
”För ett engagemang som genomsyrat en hel fastighetsägarorganisation och alla deras hyresgäster och som lett till en kontinuerlig uppföljning,  ett stort medvetande kring energifrågor och en evigt pågående energieffektivisering”.

Priset som Årets FastighetsFörvaltning 2012 tilldelas Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag, Krax Haake, Kvartersvärd Bostadsbolaget Haga, Bertil Rignäs, VD.
Juryns motivering: "För stor kreativitet, mycket medmänsklighet och med stort engagemang har lyckats uppnå medvetenhet och ansvarstagande kopplat till miljö och samhälle för ett helt kvarters invånare från de yngsta och alla därutöver”.