Nyheter

Wästbygg anställer arbetschef

Johannes Hellsing är ny arbetschef i region Väst för Wästbygg. Det blir en del jobb från hemmakontoret men lagandan är god inom bolaget, säger han. Foto: Wästbygg

Johannes Hellsing har tillträtt som arbetschef på Wästbygg region Väst. Han kommer närmast från en tjänst som projektchef på Stena Fastigheter, men har också bland annat ett förflutet på Västfastigheter som huvudprojektledare. 

I sina tidigare roller har han arbetat med det mesta inom bygg – bostäder, samhällsfastigheter handel och andra kommersiella fastigheter.

– Johannes kommer primärt att ansvara för Wästbyggs bearbetning av den kommersiella marknaden i Göteborgsregionen. Av tradition har vi varit starkare på bostadssidan i Göteborg, men nu är det dags att hitta en bättre balans med fler kommersiella uppdrag. Med Johannes får vi en duktig relationsbyggare och en erfaren ledare till vår organisation och jag ser fram emot vårt samarbete, säger Susanne Liljedahl, vd på Wästbygg AB, i ett pressmeddelande.

– Sakta men säkert börjar jag lära känna Wästbygg och mina nya kollegor även om det tar lite längre tid i dessa tider när många arbetar hemifrån. Trots det märker jag tydligt att det finns en god laganda här på Wästbygg i kombination med ett starkt kundfokus, två viktiga frågor för mig. Dessutom känns det intressant att vara tillbaka i entreprenadbranschen igen, där jag en gång började som snickare, förklarar Johannes Hellsing.