Nyheter

Wästbygg Gruppen rekryterar arbetsmiljöchef

Johanna Nydelius.

Wästbygg Gruppen rekryterar Johanna Nydélius som arbetsmiljöchef. Hon tillträder sin nya tjänst den 28 juni.

Wästbygg har inrättat en ny tjänst – arbetsmiljöchef  – och till den har rekryteras Johanna Nydélius. Ansvaret har tidigare delats mellan ett antal roller inom bolaget, men Johanna får nu det övergripande ansvaret för att driva och utveckla arbetsmiljöarbetet inom koncernen.
 
Johanna har lång erfarenhet av KMA-frågor, bland annat från Peab och kommer närmast från Implenia där hon varit anställd som HQSE-manager. 

– Det känns väldigt bra att välkomna Johanna till tjänsten som arbetsmiljöchef. Vi har länge arbetat fokuserat med arbetsmiljöfrågan, men det är viktigt att vara proaktiv och analysera vad vi kan göra ännu bättre. Med sin långa och breda erfarenhet kommer Johanna att kunna identifiera förbättringsområden och säkerställa åtgärdsplaner, säger Claas Wallin, verksamhetsutvecklingschef på Wästbygg Gruppen, i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att påbörja mitt nya uppdrag hos Wästbygg. Att få vara med och utforma en ny tjänst med fokus på arbetsmiljö, som är en av mina hjärtefrågor, känns extra roligt. Det som lockar med Wästbygg som bolag är att jag uppfattat det som att man prioriterar arbetsmiljöfrågan och att det finns sunda värderingar som genomsyrar hela verksamheten, säger Johanna Nydélius.