Nyheter

Wästbygg Projektutveckling förstärker med ny vd

Wästbygg Projektutveckling förstärker med Åsa Henninge som ny VD

Wästbygg Gruppen har rekryterat fastighetsexperten Åsa Henninge till VD-posten för koncernbolaget Wästbygg Projektutveckling. Åsa kommer närmast från NAI Svefa där hon har varit analyschef.

— Vi är mycket glada att Åsa Henninge blir VD för Wästbygg Projektutveckling. Med 20 år inom fastighetsbranschen har hon en gedigen erfarenhet som passar mycket bra in i Wästbygg Projektutvecklings fortsatta arbete, säger Jörgen Andersson som är koncernchef på Wästbygg Gruppen, i ett pressmeddelande.

De senaste åren har Wästbygg Projektutveckling byggt upp en omfattande projektportfölj med projekt på flertalet orter i landet inom både hyres- och bostadsrätter såväl som samhällsfastigheter.

— Det här känns som helt rätt steg att ta. Jag kommer till en kompetent organisation med en bra projektportfölj och med ambitioner att satsa, framförallt inom bostads- och samhällsfastighetssegmentet, två segment som jag brinner för och där jag hoppas kunna bidra med erfarenhet och det kontaktnät som jag har byggt upp under åren som konsult, säger Åsa Henninge.

Åsa Henninge tillträder som VD i januari 2018.