Nyheter

Wästbygg växer i öst

Wästbygg öppnar kontor i Västerås. Bild: Wästbygg

Den första juni öppnar Västbygg kontor i Västerås och stärker därmed sin närvaro i Mälardalen.

Den nya kontoret kommer att tillhöra region öst och det befintliga kontoret i Stockholm.

– För att komma närmare våra befintliga kunder och för att kunna möta en ökad efterfrågan från nya uppdragsgivare, öppnar vi nu ett kontor i Västerås. Vi bedömer att marknaden i Mälardalen har gynnsamma förutsättningar och är så pass intressant att vi vill etablera oss där. Med en entreprenadverksamhet på plats i Västerås och med stöd av projektutvecklingsverksamheten i Stockholm, så ser vi goda möjligheter till att öka våra marknadsandelar i Mälardalsregionen, säger Jörgen Andersson, vd och koncernchef på Wästbygg i ett pressmeddelande.  

Två nya medarbetare har anställts för att starta upp verksamheten på plats, Mathias Eriksson som arbetschef och Björn Gruvsjö som chef Tekniskt Centrum.

– Jag ser fram emot att välkomna Mathias och Björn till vårt team. Vi har redan haft en del uppdrag i Mälardalen som har hanterats från vårt kontor i Stockholm, men med en organisation på plats i Västerås skapar det helt andra möjligheter för oss att i framtiden arbeta med projekt i detta område. Jag tror också att det kommer att skapa mervärde för såväl befintliga som nya kunder när vi nu kan jobba ännu närmare projekten i regionen, säger Jeanet Corvinius som är chef för region Öst.