Nyheter

Wellbo Fastighetsutveckling rekryterar från Wästbygg

Carmith Mårtensson och Johan Warfvinge.

Wellbo Fastighetsutveckling AB har rekryterat Carmith Mårtensson som VD och Johan Warfvinge som Affärsutvecklingschef för verksamheten. Båda kommer senast från Wästbygg där Carmith arbetade som VD för projektutvecklingsorganisationen tillsammans med Johan som affärsutvecklare. 

Carmith Mårtensson har tidigare jobbat för Skanska och Johan Warfvinge har bl a suttit i Wästbyggs koncernledning som marknadschef.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Carmith och Johan. Båda har lång och bred bakgrund i branschen och kommer att tillföra den kompetens och de erfarenheter som krävs för att bygga rätt organisation och uppfylla verksamhetens ambitiösa tillväxtmål, säger Lennart Holm, styrelseordförande för Wellbo Fastighetsutveckling AB, i ett pressmeddelande.

Wellbo Fastighetsutveckling har grundats av en grupp erfarna entreprenörer inom bygg och fastighetsutveckling samt industri och finansbranschen. Bolaget utvecklar, finansierar och bygger äldreboenden i egen regi eller i partnerskap med utvalda aktörer. Visionen är att vara den ledande fastighetsutvecklaren för trivsamma, miljövänliga och kostnadseffektiva äldreboenden.