Nyheter

Byggvärldens läsare blir fler

Byggvärldens läsare blir bara fler och fler. Enligt senaste TS-mätningen är upplagan 19 300. <br></br> — Jätteroligt! Nu fortsätter vi jobba hårt för att tidningen ska bli ännu bättre, säger Fredrik Karlsson, Byggvärldens chefredaktör.

När Byggvärlden startade för knappt två år sedan rådde det knappast brist på byggtidningar. Men Byggvärlden har lyckats inta en helt egen position.

— Många läsare säger att vi är som byggbranschens Dagens Industri. Det tar vi som ett gott betyg. Många har också saknat en snabb nyhetstidning som är lätt att ta till sig, säger Fredrik Karlsson.

Byggvärlden har varit först med en rad nyheter, som senare tagits upp och citerats av andra medier. Förutom papperstidningen satsar vi också mycket på vårt digitala nyhetsbrev och hemsidan www.byggvarlden. se.

— Antalet besökare på webben ökar hela tiden. Det snabba nyhetsarbetet på webben fortsätter samtidigt som vi under hösten kommer att göra en översyn och utveckla sajten, säger Fredrik Karlsson och lovar fler nyheter under hösten:

• Juristkrönikor av Peter Degerfeldt och Johanna Kronlid.

• En utvecklad ekonomisida i samarbete med Affärsvärlden.

• Fastighetstema i nummer 14.

• Seminarium om effektivitet i anläggningsbranschen 21 oktober.

• Chefredaktörens blogg.