Karriär

Daniel Daagarsson ny chef för Ramboll Buildings i Sverige

Daniel Daagarsson blir ny Country Market Director (CMD) för Buildings i Sverige
Daniel Daagarsson blir ny Country Market Director för Buildings i Sverige. Foto: Ramboll

Daniel Daagarsson blir ny Country Market Director, CMD, för Buildings i Sverige. Han efterträder Börje Eriksson som går in i en ny roll. 

Från och med den 15 maj leds Ramboll Sveriges affärsområde Buildings av Daniel Daagarsson. Daniel har arbetat på Ramboll sedan 2020, senast med affärsutveckling där han ansvarat för tjänsteerbjudanden inom hållbar stadsutveckling. Han har sedan tidigare erfarenheter från ledande roller inom bland annat fastighetsbranschen och industrin.

– Det här är ett uppdrag att vara ödmjuk inför, samtidigt som jag känner mig väldigt peppad. Jag tycker så mycket om vår bransch där vi alla försöker göra världen lite bättre varje dag. Jag ser fram mot att få leda Ramboll Buildings svenska verksamhet och bidra till att skapa hållbara samhällen där människor och miljö kan blomstra. I linje med Rambolls värdegrund är vårt fokus fortsatt att hjälpa våra kunder till en mer hållbar framtid, säger Daniel.

– Daniel har under de senaste tre åren haft en marknadsfokuserad och säljande roll i bolaget och har en djup förståelse för våra styrkor, branschens utmaningar och vad vi på Ramboll kan bidra med som en av världens största konsultverksamheter inom just byggnation. Daniel har alltid fokus på att skapa kundvärde tillsammans med kollegor och kunder, vilket ligger helt i linje med vår strategi The Partner for Sustainable Change, säger Anette Seger, MD Ramboll Sverige

Daniels företrädare Börje Eriksson har arbetat på Ramboll i 27 år, varav de senaste åtta som CMD för Buildings. Börje Erikssson kommer framöver att fortsätta bidra till verksamheten genom en ny roll som Senior Advisor till MD och ledningsgruppen.