Det Goda Projektet

”Den här dagen lyfter det som verkligen berör”

Jeanet Corvinius, ordförande Byggcheferna.
Jeanet Corvinius, ordförande Byggcheferna. Foto: Juliana Wiklund

Ett gott projekt handlar, enligt Jeanet Corvinius, ordförande i Byggcheferna, bland annat om en tydlighet om vilken vision som format projektet. Jeanet Corvinius är en av alla talare som medverkar på eventet Det Goda Projektet i Stockholm.     

Förutom att Jeanet Corvinius medverkar som talare så är Byggcheferna dessutom partner till eventet som äger rum på Norra Latin i Stockholm 29 november. Enligt ordföranden innefattar ett gott projekt flera parametrar.   

– Det är även tid, ekonomi och kvalité, utifrån det som är avgörande för samarbetet och att det blir ett bra projekt. Sen är det viktigt att alltid ha med sig att det är människor som tar fram ett projekt tillsammans, och välmående medarbetare gör det både roligare och mer ekonomiskt. Även om teamet kanske inte håller med varandra om allt är det viktigt att man är tydlig om sina åsikter, idéer och prioriteringar för att undvika onödiga konflikter och missförstånd. 

Varför är Byggcheferna partner till eventet Det Goda Projektet? 

– Byggcheferna består av 17 000 chefer och ledare, vårt syfte är att göra varandra och branschen bättre. Vi arbetar för en byggbransch som genomsyras av ett gott ledarskap, mångfald och etiskt handlande – och som tar chefens arbetsmiljö och ansvar på allvar.  

Vilka tycker du ska anmäla sig till eventet och varför? 

– Den här dagen lyfter det som verkligen berör, påverkar och kan bidra till att alla får inspiration både till morgondagen men också det långsiktiga arbetet på jobbet. 

Läs mer och anmäl dig till det Det Goda Projektet här.